Earn SAND and GRT on CoinMarketCap By Solving A Quiz

Earn free SAND token,Free GRT on CoinMarketCap

Earn SAND and GRT on CoinMarketCap By Solving A Quiz


CoinMarketCap launched a new campaign in their Earn program. Now, they distribute the gaming Ethereum token SAND for free if you watch 3 videos plus answer 7 questions.
Get free sand token
Get free sand token

To be eligible to participate into CoinMarketCap Earn, you need a CoinMarketCap account as well as a Binance account.

Register Binance account here: https://www.binance.com/en/register?ref=12358815

Register Coinmartketcap Accont here: https://accounts.coinmarketcap.com/signup

Earn Free SAND token


Link: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-sandbox

Click Watch Video -> Take the quiz

Take the quiz


1. Question: What is the total supply of SAND tokens?

Answer: 3.000.000.000​


2. Question: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?​

Answer: Ethereum.​


3. Question: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?​

Answer: Playing games.​



4. Question: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?​
Answer: Stablecoin.​


5. Question: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?​

Answer: VoxEdit.​



6. Question: How can users monetize their games on The Sandbox?​
Answer: All of the above​

7. Question: What tokens standards do The Sandbox use for its technology?​
Answer: All of the above​

8. Question: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?​
Answer: Integrate them and Publish their game experiences.​

Fill your Information for the quiz


How to get Binance ID
Login to your Binance account and click
Get Binance ID


EARN Free GRT


Link: https://coinmarketcap.com/earn/project/the-graph

1. Question: What is the total supply of GRT tokens?​
Answer: 10,000,000,000​

2. Question: What is The Graph?​

Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data​

3. Question: What are subgraphs?​

Answer: Open APIs that anyone can query​

4. Question: What’s the query language used for Subgraphs?​

Answer: GraphQL​

5. Question: What do Curators do?​

Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares​

6. Question: What are Indexers?​

Answer: Node operators that index data and serve queries​

7. Question: Why do indexers have to stake GRT?​

Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)​

8. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?​

Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy​

Good luck


COMMENTS

Tên

ADA,1,Binance,1,Bitcoin,2,BitcoinCash,1,Coinpot,1,Copy Trade,1,Dashcoin,1,Dogecoin,1,ETH,1,Exchange,5,Forex,4,Free Coin,18,Free Resources,2,GUIDE,4,Litecoin,2,LTC,1,Make Money Online,5,Mining Coin,5,Sand,2,Staking,3,XRP,1,
ltr
item
Make Money Online with Bitcoin Forex: Earn SAND and GRT on CoinMarketCap By Solving A Quiz
Earn SAND and GRT on CoinMarketCap By Solving A Quiz
Earn free SAND token,Free GRT on CoinMarketCap
https://1.bp.blogspot.com/-Ek7y4dErGXE/X_P4aaAbCEI/AAAAAAAAAuI/dr1DhgHuHxQvSDM6Gtyaw4RzfwSrwjmngCLcBGAsYHQ/w640-h336/Get%2BFree%2BSAND.png
https://1.bp.blogspot.com/-Ek7y4dErGXE/X_P4aaAbCEI/AAAAAAAAAuI/dr1DhgHuHxQvSDM6Gtyaw4RzfwSrwjmngCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h336/Get%2BFree%2BSAND.png
Make Money Online with Bitcoin Forex
https://www.lambtc.com/2021/01/earn-sand-and-grt-on-coinmarketcap-by.html
https://www.lambtc.com/
https://www.lambtc.com/
https://www.lambtc.com/2021/01/earn-sand-and-grt-on-coinmarketcap-by.html
true
2114355731719830264
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content